Základná škola sv. Svorada a Benedikta

Vybíjaná dievčat

Vybíjaná je medzi deťmi veľmi obľúbená loptová hra. Nášmu dievčenskému tímu v zložení – Bírová Alexandra, Klačmanová Vanesa, Miková Lea, Zabáková Hana, Zanovitová Eliška, Žitňáková Anna, Dežerická Nela, Hollá Terézia, Enyioma Valentína, Krajinčáková Dominika, Magová Margaréta, Munková Hana sa veľmi darilo.

 

Dňa 3.5.2023 sa konalo skupinové kolo vo vybíjanej dievčat. Na ZŠ Tulipánovej sa stretli školy: ZŠ Nové Sady, ZŠ Veľký Lapáš, ZŠ Alekšince, ZŠ sv. Svorada a Benedikta a domáca škola ZŠ Tulipánová. Naše žiačky sa umiestnili na 1. mieste, čím si zabezpečili postup do okresného kola.

Dňa 16.5. 2023 sa konalo okresné kolo vo vybíjanej dievčat na ZŠ Topoľová. Súperili 4 základné školy: ZŠ Topoľová, ZŠ Fatranská, ZŠ Jarok a ZŠ sv. Svorada a Benedikta. Naše dievčatá v prvom zápase nastúpili proti hráčkam z Jarku, ktorý nevyšiel podľa našich predstáv. V ďalších zápasoch už mali dievčatá herne navrch a pomerne hladko zvíťazili, čo im prinieslo krásne 2. miesto. Dievčatá hrali kolektívne a navzájom sa povzbudzovali.

 

Tešíme sa a želáme im  veľa ďalších športových úspechov!

Novinky v kocke